top of page

kérastase

Producten verkrijgbaar in het salon

14 reflection.png
Reflection

Reflection is de optimale verzorgingsroutine voor gekleurd haar. Het zorgt voor een langer kleurbehoud en een prachtige glans.

3 chrono.png
Chronologiste

Chronologiste combineert luxe geavanceerde technologie met een unieke zintuiglijke ervaring. Deze herstellende behandeling sublimeert alle haartypes, van de hoofdhuid tot in de punten.

11 genesis.png
Genesis

Genesis is het eerste Kérastase gamma voor alle haartypes die twee soorten haaruitval behandelt: aan de wortel en bij breuk en schade aan de lengtes. Dit gamma biedt een volledige verzorgingsroutine die groei gaat stimuleren, haaruitval en breuk zal verhinderen en met als resultaat sterk, gehydrateerd en gevoed haar. 

5 densiifique.png
Densifique

Haarverlies en dunner wordend haar zijn van elkaar verschillende haarproblemen die Kérastase behandelt met een speciaal ritueel. Technologieën met hyaluronzuur en intracyclane®, zorgen, voor versterking en bescherming tegen externe agressies met als resultaat dikker en meer gehydrateerd haar.

6 elixir.png
Elixir Ultime

Elixir Ultime is een musthave gamma voor alle haartypes dat zorgt voor mooi en gesublimeerd haar dankzij de kracht van essentiële en natuurlijke oliën. Kérastase heeft hiermee een schoonheidsritueel in drie stappen ontwikkeld voor glanzend, zacht en gevoed haar.

16 specifique.png
Spécifique

Spécifique werd ontworpen voor het behandelen van problemen aan de hoofdhuid. Ze biedt een oplossing tegen schilfers, irritaties, een vette hoofdhuid door een teveel aan sebum of zelfs tegen haaruitval.

1 aura.jpg
Aura Botanica

Het Aura Botanica gamma vervult een groeiend verlangen naar verantwoordelijke luxe en natuurlijkheid. Het biedt effectieve verzorging voor het verbeteren van natuurlijk, licht futloos haar en zorgt voor een gezonde glans.

4 curl.png
Discipline

Het gamma Curl is bedoeld voor weerbasrtig haar dat nood heeft aan vorm in beweging.

13 oleo.png
Discipline

Oleo Relax is in disciplinerend gamma voor haar met frizz dat moeilijk te behandelen is. Volume zal verminderd worden, frizz is onder contrôle et het ontwarren wordt vergemakkelijkt.

19 volumifique.png
Volumifique

Het Volumifique gamma is ontworpen voor fijn haar en biedt volume en lichtheid. De haarwortel wordt verhoogd, de structuur van het haar wordt opnieuw gedefinieerd en het volume van het haar kan eindeloos worden gemodelleerd en gestyled.

2 blond abs.png
Blond Absolu

Blond Absolu, het verzorgingsgamma toegewijd aan natuurlijk, ontkleurd of gehighlight blond haar, een perfecte combinatie van verzorging en neutralisatie, verrijkt met hyaluronzuur en ultraviolet en blauwe pigmenten die uw blond haar zal sublimeren en ongewenste gele en oranje weerschijn zal wegwerken.

bottom of page